YÜK BİLDİRİMİ
BOŞ ARAÇ BİLDİRİMİ
TÜM İLANLAR

ANKARA NAK - ANKARA TAŞIMA VE NAKLİYAT

ANKARA NAK - ANKARA TAŞIMA VE NAKLİYAT Ankara İstanbul arası nakliyat hizmeti vermekteyiz. Ankara,Eskişehir,Bolu,Düzce,Sakarya,İzmit İllerine Parça nakliyat yapılmaktadır.

Taşımacılık & Nakliyat Hizmetleri > Anadolu Nakliye & Taşıma > Anadolu Lojistik Nakliye & Taşıma

İlan Detayları
Nakliye İlan No 888044

Ankara Kazandan Boş Çekici Bursaya Gidicek

  • Ankara Kazandan Boş Çekici Bursaya Gidicek
Ankara / Kazan / Kazan /
İlan Tarihi
 04 Kasım 2016
 
Firma Adı
 Anadolu Lojistik Nakliye & Taşıma
Nereden
 Ankara KAZAN istikametinden
Nerede
 Bursa İstikametine
Garanti
 Evet
Önceki İlan
Sonraki İlan
Nakliyeci İletişim Bilgileri
ANADOLU NAKLIYA

Nakliyeci Firma Üyelik Tarihi : 03 Kasım 2016
Tel :
05445227732

Tel :
05445227732

Cep
05445227732
:
Nakliyeci Firması
Nakliyecinin İlanları
+ Favorilerime Ekle
Nakliyeciye Mesaj Gönder
Nakliyeci İlanı Yazdır
Nakliye ile ilgili Şikayetim var
Paylaş
Nakliye İlanı Açıklaması

Ankara KAZAN ' dan Bursa İstikametine Boş Çekici

Anadolu Nakliyat Ankara KAzan'dan Bursa ve istikametinde olan yüklerinizin taşıma ve nakliyat işlerini en kısa süre içersinde gerçekleştirmektedir. Firmamız Anadolu Nakliyat Ankara'dan Türkiye'nin her yerine Nakliyat ve taşımacılık yapmaktadır.

Anadolu Nakliyat ; Türkiye'nin her yerine taşınacak olan yükünüze uygun bir araç ile Nakliyat hizmeti vermektedir.Bünyesinde bulunan Çekici,Vinç,Tır,Kamyon,Kamyonet,Forklift araçları ile 7 gün 24 saat hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürmektedir. Anadolu Nakliyat Garantili taşıma hizmeti ile birlikte deneyimli ve uzman personel kadrosu yüklerinizi talep ettiğiniz yere teslim eder.

hizmetler

Anadolu Nakliyat , Nakliyat ambarı hazır araçları

Anadolu Nakliyat Nakliyat ambarı bünyesinde yüklerinizi,araçlarınızı,makinalarınızı taşımak amacı ile gelişmekte olan filosu ile Anadolu'da her İl ve ilçeye taşıma hizmeti vermektedir.Anadolu Nakliyat bünyesinde bulunan bazı araçlar ;

Araç Türü:
Hafif Nakliyat - Çekici,Kurtarıcıhizmetler
Hizmet Bölgesi:
Anadolu,Bolu,Düzce,Eskişehir,Sakarya
Telefon:
 
Yetkili KişiHasan ATEŞ

Anadolu Nakliyat Sigortalı Nakliyat ve taşımacılık

Taşıma yapılacak malzeme,araç,makina karşılıklı yapılan sigorta sözleşmesinden sonra yola çıkarak talep edilen Nakliyat ihtiyacınızı karşılamaktadır.Taşınacak Nakliye ürünlerindeki problemlerde hasar yaşarsanız firmamız hasarınızı karşılamaktadır.

ambar iletişim

TÜRKİYE'NİN 81 İLİNE HER GÜN ANADOLU'DAN NAKLİYAT YAPIYORUZ.

.Anadolu Nakliyat firmamız sigortalı ve eşya,malzeme hasar tespit tutanağı ile çalışmaktadır.Anadolu Nakliyat günlük taşıma hizmeti vermektedir.Ambar nakliyat hizmeti özen ve titizlik istiyen bir kuruluştur.Anadolu nakliyat Nakliye firmaları arasında geniş araç filosuna sahiptir.

Anadolu nakliyat olarak ağır yükleriniz,parça veya parsiyel yada tam yükleriniz adresten alınıp adrese sigortalı bir biçimde teslimi sağlanmaktadır. Yükleriniz alındığı günün ertesi günü teslimat yapılmaktadır.Yükleriniz en  az1 m küp olan yüklerinizin alımı sağlanmaktadır.

Anadolu nakliyat firmamızın Türkiye''nin heryerinde temsilcileri yada şubesi bulunan bir firmadır merkez şubemiz İstanbul'dadır..

Anadolu Nakliyat firmamıza 7/24 ulaşabilirsiniz.Bizim kalitemiz sizin memnuniyetinizdir.Anadolu nakliyat merkez şubemiz ile tüm türkiye'den gidişli ve dönüşlü yüklerinizi bildirebilirsiniz.istediğiniz gün ve saatte Anadolu Nakliyat firmamız vermiş olduğunuz adreste hazır bulunur.

Anadolu Nakliyat olarak yükün cinsine göre açık veya kapalı kasa ağır sanayi malzemeleriniz için tır lopet kasaları ev eşya nakliyatlarınız için kapalı kasa araçlarımız gıda malzemeleriniz için frigofrik özel dizayn kasalarımız Anadolu Nakliyat olarak özel araçlarımızca alınır .

Anadolu Nakliyat firması olara sevkiyat yaptığımız iller

Anadolu Nakliyat  şubelerinden şehirlerarası taşımacılık yaptığımız diğer iller = Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Amasya, Anadolu, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bodrum, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İzmir, Anadolu Nakliyat, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli (İzmit), Konya, Malatya, Manisa, Mersin (İçel), Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya (Adapazarı), Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak merkezine & ilçelerine nakliyat ambar işleri yapmaktayız.

Bu Nakliyeci ilanı 721 Kişi Tarafından Görüntülenmiştir.

Bu İlanı Sosyal Medyada Paylaş :
  • Kurumsal
  • Hizmetlerimiz
  • Gizlilik ve Kullanım
Güvenli Alışverişin İpuçları
Alırken veya satarken nelere dikkat etmelisiniz?
Tıklayın, öğrenin!
nakliyatdiyari.com Facebook'ta
nakliyatdiyari.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından nakliyatdiyari.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.

Copyright 2024 © nakliyatdiyari.com Tüm Hakları Saklıdır...