YÜK BİLDİRİMİ
BOŞ ARAÇ BİLDİRİMİ
TÜM İLANLAR

kargı oto kurtarma

​Firmamızın bünyesindeki tecrübeli çalışanları ile binek araçlarınızı kurtarma hizmetini 7 gün / 24 saat vermektedir.Kurtarılan araçlarınıza taşıma ve çekici hizmetini sizin dilediğiniz yere nakletmekteyiz Her geçen yıl kurtarmada ve taşımada kullandığımız araç filomuzu yenileyerek hizmet vermekteyiz.Çalışmalarını herbiri sektöründe saygın olan bir çok firma ile anlaşmalı olarak yapmaktad...

Yol Yardım Hizmetleri > Kamyon Kayarkasa kurtarıcı

İlan Detayları
Nakliye İlan No 458130

çorum kargıda oto yol yardım firması

  • çorum kargıda oto yol yardım firması
Çorum / Kargı / Kargı / Yeni Mah.
İlan Tarihi
 02 Aralık 2016
 
Önceki İlan
Sonraki İlan
Nakliyeci İletişim Bilgileri
Kemal özduran

Nakliyeci Firma Üyelik Tarihi : 01 Aralık 2016
Tel :
05444205566

Tel :
0364 651 30

Cep
05444205566
:
Nakliyeci Firması
Nakliyecinin İlanları
+ Favorilerime Ekle
Nakliyeciye Mesaj Gönder
Nakliyeci İlanı Yazdır
Nakliye ile ilgili Şikayetim var
Paylaş
Nakliye İlanı Açıklaması

FIRMAMIZ KURTARICI ARAÇ VASITASIYLA ARAÇ TAŞIMA VE YOL YARDIM HIZMETINE ILK OLARAK BIR ARAÇ ILE BAŞLAMIŞTIR. ÇORUM VE CIVARINDA 7/24 YOL YARDIMI VE VINÇ HIZMETI VERMEKTEDIR. İŞ AZMI VE DISIPLINI BERABERINDE BAŞARIYI GETIRMIŞ, KURTARICI ARAÇ SAYISI ARTMIŞ, VINÇ HIZMETLERI ILE DE HEM HIZMET HEM DE MÜŞTERI PORTFÖYÜ GENIŞLEMIŞTIR. BUGÜN TEKNOLOJIYE UYGUN SON MODEL TRANSFER ARAÇLARIYLA HIZMETLERINI SÜRDÜRMEKTEDIR.


SEKTÖRE HIZLI YÜKSELIŞI VE YAPTIĞI YENILIKLERLE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYAN FIRMAMIZ SEKTÖRÜNDE EN IYISI OLMAYA YÖNELIK KARARLILIĞINI VE HEVESINI SÜRDÜRMEKTEDIR. BU NOKTADA EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ ÜSTÜN IŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMAKTIR. AMACIMIZ HER ZAMAN MÜŞTERI MEMNUNIYETINI EN ÜST SEVIYEDE TUTMAK; MÜŞTERILERIMIZE UCUZ, HIZLI, GÜVENILIR, KALITELI VE SORUNSUZ ULAŞIM SAĞLAMAKTIR. 7 GÜN 24 SAAT OLMAK ÜZERE; ŞEHIR IÇI- ŞEHIR DIŞI BIR KURTARICIYA IHTIYAÇ DUYDUĞUNUZ HER HIZMETTE BIZ VARIZ.


 ÇORUM KARGI OTO KURTARMA GÜN GEÇTIKÇE ARAÇ KAPASITESINI ARTTIRMAKTA VE SIZ DEĞERLI MÜŞTERILERIMIZDEN ALDIĞIMIZ GÜVEN ILE YOLUNA DEVAM ETMEKTEDIR.

Bu Nakliyeci ilanı 839 Kişi Tarafından Görüntülenmiştir.

Bu İlanı Sosyal Medyada Paylaş :
  • Kurumsal
  • Hizmetlerimiz
  • Gizlilik ve Kullanım
Güvenli Alışverişin İpuçları
Alırken veya satarken nelere dikkat etmelisiniz?
Tıklayın, öğrenin!
nakliyatdiyari.com Facebook'ta
nakliyatdiyari.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından nakliyatdiyari.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.

Copyright 2024 © nakliyatdiyari.com Tüm Hakları Saklıdır...